Hoe is "de Kommel" te bereiken
Vanaf het NS-station is "de Kommel" met de stadsbus vanaf het busstation perron B te bereiken: lijn 3 en 7. Uitstappen in de Tongersestraat (Universiteit).
Vanaf het NS-station is het ongeveer 20 minuten lopen naar "de Kommel" (via het centrum, voorbij de Servaasbasiliek, Brusselsestraat linksaf).

Met de auto vanuit Nederland


Ons adres is Kommel 29. Wanneer u met de auto bent en deze op onze parkeerplaats wilt plaaatsen, dan neemt u Abtstraat 3. Direct na dit huis is een grijze poort. Wanneer u aanbelt op het zuiltje (waarop Kommel 29 staat), wordt de poort voor u geopend.

Een half uur vóór het begin van de gebedsavonden of activiteiten is deze poort geopend. U kunt echter altijd aanbellen bij het paaltje vóór de poort, dan wordt u automatisch verbonden met de huiscentrale.

U kunt desgewenst (betaald) parkeren in de parkeergarage aan het Vrijthof. U rijdt hiervoor de Calvariestraat helemaal uit, met de bochten mee, steeds rechts houden.
Voor ons klooster kunt u ook het bordje “Kruisherenhotel” volgen. Tegenover dit hotel ligt ons klooster.

Met de auto vanuit België


Vanuit de richting Tongeren/Riemst: in Maastricht eerste rotonde linksaf. Hierna eerste verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu in de Calvariestraat richting Vrijthof; zie verder boven vanaf Calvariestraat.

Vanuit de richting Hasselt/Veldwezelt: in Maastricht eerste rotonde rechtdoor, tweede rotonde linksaf, derde rotonde rechtsaf. Vervolgens eerste verkeerslichten linksaf. U rijdt nu in de Calvariestraat richting Vrijthof; zie verder boven vanaf Calvariestraat.